Sestdien, 11.jūlijā , Liepājas tirdzniecības kanālā, norisinājās Latvijas atklātais čempionāts SUP airēšanā, un pirmais posms Baltijas kausa izcīņā, ko organizēja Buruskola un Liepājas SUP skola sadarbībā ar Latvijas sērfošanas un SUP federāciju.

Latvijas čempioni tika noskaidroti 200m tehniskajā sprinta distancē un tehniskajā 4km distancē.
200m sprints ietvēra sevī sprintu ar pagriezienu, kas padarīja sacensības skatāmas un dinamiskas. 4km distance ietvēra sevī 8 pagriezienus, lai sportisti varētu pilnībā parādīt savu tehnisko meistarību.
Sarunā ar Federācijas prezidentu Normundu Barinovu viņš atzina, ka noteikti atgriezīsies šeit arī nākamgad, jo patika sacensību formāts un organizētība, kā arī kuplais tautas klases dalībnieku skaits.
Liepājas sportistiem SUP čempionāts bija veiksmīgs un tika izcīnītas vietas uz goda pjedestāla. Liepājas SUP skolas pārstāvis Aivis Tints izcīnija 1.vietu sprinta distancē, Elīna Dimza šajā pašā distancē ierindojās 3. vietā, savukārt Dzintars Skrundenieks izcīnija 3. vietu 4km tehniskajā distancē.
Tautas klasē uzvaras laurus plūca Agnese Atāla, vīriešu konkurencē – Roberts Mantajs.

Sacensības atbalstīja: Liepājas pilsēta, Liepājas SEZ pārvalde, Latvijas sērfošanas un SUP federācija, Buruskola, Liepājas SUP skola, 7. līnija, Lauma Lingerie, kafejnīca Darbnīca, Prestol, Reklāmas Apgāds, Liepājas Olimpiskais centrs

Foto un rezultāti www.facebook.com/liepajassupskola

Comments are closed.