Liepājas SUP skola ir uzsākusi jauno supošanas sezonu!

Šajā vasarā ir iespēja apgūt SUP pamatus iesācējiem, gan pieredzes bāgātiem supotājiem, kuri ir gatavi nākamajam supošanas līmenim un, iespējams, saņemt drosmi startēt arī kādās sacensībās? Trenēsim līdzsvaru, fizisko sagatavotību, piecelties uz sup dēli, pārvietoties pa to, pagriezienus un dēļa kontroli, kā arī padalīsimies ar noderīgiem “knifiņiem”.

Nepieciešamais inventārs – sup dēlis, airis, pavada, drošības veste un pieredzes bagāts instruktors tiks nodrošināts. Nodarbības ilgums: 75 minūtes.

Mēs visi esam redzējuši sārti orandžo saulrietu, taču vai esi redzējis saullēktu un sagaidījis to uz klusas un noslēpumainas ūdens virsmas? Šogad turpinām piedāvāt sākt dienu uz SUPa Liepājas ezerā. Nodrošinām ar nepieciešamo inventāru un instruktāža par SUP vadīšanu, pēc saullēkta sagaidīšanas cienāsim ar tēju/kafiju. Aktivitātes ilgums: 1 stunda uz ūdens.

Pieejamiem laikiem sekot līdzi var kalendārā mūsu mājaslapā, tie tiek publicēti ne ātrāk kā nedēļu pirms paredzētajām aktivitātēm. Izvēlamies labāko dienu no vasarā piedāvātajiem laikspstākļiem!

Tiekamies uz ūdens!

Comments are closed.